Vul uw gegevens in om een kopie van het voorbeeldrapport te ontvangen.

Het voorbeeldrapport wordt automatisch per email verzonden

E-mail verstuurd!

Training

Training

Dient u een psycholoog in te schakelen om uitslagen van assessments in de juiste context te kunnen plaatsen? Tot voor kort wel. Nu kunt u het zelf. Wij leiden u in een aantal dagen op om zélf professioneel online assessments uit te voeren.

Waarom?

Haal alles uit Zap-Q met de certificatietraining. Leer over alle ins-en-outs en maak op deze manier zo optimaal mogelijk gebruik van de Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst. Na onze training bent u gecertificeerd om deze informatie op de juiste manier toe te passen. Zo maakt u straks de juiste keuzes.

Voor wie?

De Zap-Q Certificatietraining is toegankelijk voor professionals die beroepshalve betrokken zijn bij de ontwikkeling en/of werving en selectie van werknemers: HR-adviseurs, psychologen, coaches, loopbaanbegeleiders, recruiters, trainers, organisatie-ontwikkelaars, managers en ondernemers.

Er is geen specifiek opleidingsniveau vereist.

Wat houdt de training in?

De Zap-Q Certificatietraining duurt in totaal 3 dagen. Het betreft 2 dagen training, een halve terugkomdag en halve dag hercertificatietraining na een jaar. De training wordt groepsgewijs aangeboden. Er wordt gewerkt in groepen tot maximaal 12 personen.

Wilt u maatwerk? Dat kan. Zyvo biedt de training ook geheel op maat voor uw organisatie.

Waarom Zyvo?

  • Snel ingericht en gereed voor gebruik.

  • Koppeling met uw eigen competenties

  • Rapporten in uw eigen look en feel

  • Gevalideerd door Universiteit Twente

Advies op maat?

Voor meer informatie of advies op maat bel ons op 088-166 0 500. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

neem Contact op